Honor View 50

Muisti: Gt Gt Gt. Ennen julkaisua puhelin ehti olla jo reilut pari viikkoa ennakkomyynnissä. Honor view 50 pikalataus Honor llä sujuu varsin vauhdikkaasti mukana myyntipakkauksessa toimitettavalla 66 watin Honor SuperCharge -pikalaturilla. Elokuva-alaltakin tuttu yhden oton tallennustekniikka onnistuu esimerkiksi Dual View -kuvauksella. Rekisteröidy tästä ». Kuvat Honor n pääkameralla ja digizoomilla: 1x, 2x, 5x ja 10x. Useimmille tilanteen mukaan toimiva Dynaaminen on kuitenkin ehdottomasti paras vaihtoehto sulavuuden ja akunkeston kompromissina.

Honor 50 5G, 128 Gt, Midnight Black

Niiden avulla kuvaat parhaat videot kerralla ilman, että joudut katkaisemaan videon kesken kaiken tai kuvaamaan lukuisia lyhyitä pätkiä myöhemmin muokattavaksi. Kamerakohouma Honor ssä on kookas. Honor Honor Tiedonsiirtonopeudet riippuvat enemmän verkosta, muusta liikenteestä ja olosuhteista kuin puhelimesta, ja parhaimmillaan myös Honor llä tiedonsiirtonopeudessa 5G-verkossa hätyytellään yhden gigabitin rajaa tai mennään parhaimmillaan siitä ylikin. Honor view 50 euron hintaluokka on älypuhelinmarkkinoilla kenties tällä hetkellä tarjonnaltaan suhteellisesti paras ja kovimmin kilpailtu. Honor 50 -puhelimen tehoista vastaa Qualcomm Snapdragon G 5G -suoritin.

honor view 50

Honor 50 5G

Näytössä on älykäs päivitystaajuuden viritys (tietotekniikka) niin peleihin kuin tekstin lukemiseen, mikä edistää niin näkyvyyttä kuin virransäästöä. Virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätökytkin Honor n kyljellä. HONOR 66W SuperCharge -pikalatauksen käänteentekevä latausnopeus yhdistettynä akun single-cell, dual-loop -teknologiaan vähentää impendanssia ja lämpöä, mikä lisää vastaavasti akun kapasiteettia tarjoten pidemmän akunkeston. Suorituskyvyltään Snapdragon G:llä varustettu Honor 50 lukeutuu älypuhelimissa lanseeraushetkellään ylempään keskiluokkaan. Päivityslupauksen osalta kilpailijat tarjoavat toistaiseksi enemmän. Uusi Honor-huippupuhelin sai hyväksynnän Kiinassa — kuvat paljastuivat

dolce gabbana velvet ginestra

Arvostelussa Honor Tutun brändin tyylikäs ja sulava paluu älypuhelinmarkkinoille |

Honorin torstaina Kiinassa julkistettavat uudet 5G-älypuhelinmallit esillä jo kuvissa Akunkesto ei Object Linking and Embedding Honor honor view 50 vahvuus, muttei toisaalta suuri heikkouskaan. Arvostelussa Honor Magic4 Pro: Honorin uuden aikakauden ensimmäinen huippupuhelin on teknisesti vakuuttava kokonaisuus. Laatutuntuma Honor ssä on kaikin puolin kohdallaan. Akku kestää helposti jonkin matkaa toista päivää, mutta täyden kahden perusaktiivisen käyttöpäivän läpäiseminen voi olla vaikeaa — tai vaatia esimerkiksi 5G-verkosta luopumista, enemmän käyttöä Wi-Fi-verkossa sekä näytön kirkkauden vähentämistä.

Honor 50 5G, Gt, Midnight Black | DNA

Honor 50, Emerald Green. Vinkit Appsit. Tämän myötä Honor 50 sisältää esiasennettuna jälleen myös tutut Googlen palvelut. Etkö Object Linking and Embedding vielä rekisteröitynyt? Säihkyvän innovatiivinen HONOR 50 -älypuhelin on luovan kuvaajan tai jatkuvasti liikkeellä olevan somettajan paras kaveri.