Huawei P30 Pro Huawei P30

Tämä näkyy myös vertailukuvissa alla. Ensimmäisellä testauskerralla Huawei P30 Pro laitettiin pelkiltään 60 minuutiksi asteen pakkaseen näytön ollessa sammutettuna. Sensorissa on uusi RYB-suodatin, joka korvaa perinteisessä RGB-suodattimessa olevat vihreät pikselit keltaisilla pikseleillä, minkä ansiosta muun muassa ISO-arvo voidaan nostaa tasollekun perinteisemmin Huaweilla suurin ISO-arvo on ollut Huawei p30 pro huawei p30 tallennustilaa Huawei P30 Pro tarjoaa Suomessa mukavat tai gigatavua, mutta maailmalla tarjolla on myös suuremmalla gigatavun tallennustilalla varusteltu versio. Yleisesti Android-puhelimien lataaminen ei Object Linking and Embedding ollut mahdollista testin jälkeen. Teknisellä puolella yksi mielenkiintoisista ja hyödyllisistä ominaisuuksista on infrapunalähetin, joka ei Object Linking and Embedding vakiovaruste läheskään kaikissa puhelimissa. Videokuvaaminen P30 Prolla hyötyy pääkameraan lisätystä optisesta kuvanvakaimesta.

Arvostelussa Huawei P30 Pro – Monipuolinen superkamerapuhelin

Kirin -järjestelmäpiiri saa suoristuskykytesteissä pääpiirteittäin vastaavia pisteitä kuin viime vuoden Snapdragon -järjestelmäpiiriin perustuvat puhelimet. Suuri akku latautuu tyhjästä täyteen vain 60 minuutissa, mikä tekee Huawei P30 Prosta yhden nopeimmin latautuvista älypuhelimista. Vaikka uusi on aina hieman vierasta ja tottuminen vie oman aikansa, niin itse ainakin tykkään Huawein uudesta kuulokeratkaisusta. Pn ja P30 Pron 7. Huawein mukaan vihreiden tilalle tulleilla huawei p30 pro huawei p30 pikseleillä pystytään absorboimaan sekä punaista että sinistä, eli kahta väriä yhden sijaan.

huawei p30 pro huawei p30

Lisää ohjelmistoja

Jos perusfaktat Psta ja P30 Prosta kiinnostavat, ne löytyvät tiiviimmin erillisestä julkistuksesta kertovasta artikkelistamme. Vedenkestävyys on huippuälypuhelimissa yksi jo tänä päivänä vaadituista ominaisuuksista, joten myöskin Huawei on lisännyt sen P30 Pro -puhelimeen. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Huawei P30 Prossa on erittäin paljon vastinetta rahalle. Toki hämärässä kuvissa on enemmän valoa kuin yleisesti puhelimet pystyvät taltioimaan, mutta myöskin Huawei P30 Pron kuvista katoaa yksityiskohtia sekä rakeisuus kasvaa. Always-on-displayn asetuksia. Huawei on tehnyt viimeiset vuodet Huawei P -malliston puhelimien kanssa erinomaista työtä ja nyt Huawei P30 Pro on jälleen edeltäjäänsä reilusti kehittyneempi.

haitariputki teräs

Tekniikan Maailma

Kameran päänäkymässä on myös zoom-säädin, jossa on pikavalintoina laajakulmakuvaus, 5x zoomaus sekä 10x zoomaus. Android Apple. Alla pari vertailukuvaa, joissa erot jäivät pienemmiksi. Kommentoi Peruuta vastaus. Edeltäjiensä tavoin 40 megapikselin kennolla varustetun pääkameran kuvat P30 Pro tallentaa 10 megapikselin koossa pikseleitä yhdistäen. Videoiden värimaailma on miellyttävä ja vakautus toimii varsin hyvin. Käteen puhelin istuu kokonsa ansiosta mukavasti ja painoa ei Object Linking and Embedding liikaa, vaikka mikään kevyin puhelin ei olekaan kyseessä.

| Huawei P30 Pro vs. Huawei P30

Saimme uutuuspuhelimen käsiimme heti julkaisun jälkeen maaliskuun lopulla, joten nyt muutamien viikkojen käyttökokemuksien perusteella on luonnollista julkaista lopullinen arvostelu puhelimesta. Selvin parannus on se, että sormenjälkilukija ei Object Linking and Embedding enää hieman näytön keskikohdan alapuolella, vaan se on siirretty näytön alareunaan, jossa se on paremmin sormen ulottuvilla. Huawei on luopunut myös P30 Pron kohdalla kokonaan perinteisestä 3,5 millimetrin kuulokeliittimestä, joten tällä kertaa on tyydyttävä ainoastaan USB-C-tyypin kuulokkeisiin tai Bluetooth-kuulokkeisiin. Huawei on tuonut Suomessa myyntiin uutuuspuhelimesta myöskin edullisemman euroa maksavan version, jossa on gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 6 gigatavua RAM-muistia. Markus Lehtiniitty Julkaistu Huawei P30 Pro. Televisio on varmasti yleisin laite, jota voidaan ohjata infrapunalähettimen avulla ja Huawein sovellus tukeekin satoja erilaisia merkkejä ja malleja.