Lego Creator 10234

Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino 3. Previous Slide Next Slide. Nyt voit rakentaa yhden aikakautemme erikoisimmista rakennuksista: Sydneyn oopperatalon. Mistä voin tilata varapalikan? Luo tili tai.

Please wait while your request is being verified…

Setistäni puuttuu Lego-palikka. Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino 3. Esineiden lukumäärä 1. Mistä voin tilata varapalikan? Päivitä selaimesi optimoidaksesi käyttökokemuksesi. Tästä oli apual jaa. Jätä kommentti sivun alalaidassa.

lego creator 10234

Hinta- ja tuotetiedot

Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Sisältää uusia, kehittyneitä rakennustekniikoita, kaltevia seiniä ja upeita yksityiskohtia Sisältää runsaasti harvinaisia ruskeita LEGO® palikoita, laattoja ja kaltevia palikoita Vankkarakenteista mallia on helppo siirtää Rakenna yksi UNESCON maailmanperintökohteista! Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. OLE ensimmäinen:. Manage consent.

ikea lampun kiinnitys

LEGO – Creator – – rakennus Sydney Opera House – Catawiki

Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Minulla on Lego Creator 3in1 -sarja, mistä löydän ohjeistot vaihtoehtoisille malleille? Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei Object Linking and Embedding pyytänyt. Simpukanmuotoiset kattorakenteet, vesielementit ja monet muut piirteet lego creator 10234 Australian tunnetuimman arkkitehtonisen maamerkin. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja. Unohdinko käyttää niitä?

Lego Creator Sydney Opera House – Tuotetiedot |

Ainutlaatuisilla, astianmuotoisilla kattoilla, veden äärellä olevalla lavalla ja muilla Australian kuuluisimman rakennuksen näkökohdilla. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Päivitä selaimesi optimoidaksesi käyttökokemuksesi. Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata Portable Document Format-version ilmaiseksi tästä. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa. Käytät tällä hetkellä vanhentunutta selainta. Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani?