Lego Dots 41902

Tilaa uutiskirje. Lisää ostoskoriin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Hauskan rannekorun koristeleminen kehittää lasten suunnittelu- ja itseilmaisutaitoja. Pyyntöäsi käsitellään. Ne sopivat hyvin joulu- syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi.

LEGO DOTS 41902 Kimalteleva Yksisarvinen – Rannekoru

LEGO Dots musiikkirannekoru. Dräger Alcotestalkometri. Muista minut Kirjaudu sisään. Taskukokoinen pakkaus. Tässä upeassa rannekorupakkauksessa on vaaleanvioletti säädettävä ranneke, joka sopii sekä suurempiin että pienempiin ranteisiin. Tähän luokkaan kuuluvat vain lego dots 41902, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio.

lego dots 41902

Tuotetieto

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Dräger Alcotest , alkometri. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Kimalteleva yksisarvinen -rannekoru DOTS. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja.

ikonta 6x9

LEGO Dots yksisarvinen -rannekoru – LEGO Dots – LEGO | Shopping4net

Ne sopivat hyvin joulu- syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi. Kimaltelevat korumallit näyttävät häikäisevän kauniilta ja sopivat tyyliin kuin tyyliin. Hauskan rannekorun koristeleminen kehittää lasten suunnittelu- ja itseilmaisutaitoja. Kortti- ja lautapelit -osaston lego dots 41902 tuotteet alk. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Kokeile pakkauksen ideoita tai keksi omia näyttäviä kuvioita. Pinterest Sähköposti.

Lego Dots Kimalteleva yksisarvinen -rannekoru, hinta 5,90 €

Paino (fysiikka) 0. Korun voi koota pakkauksessa olevan koristeluehdotuksen mukaan, tai jokainen voi luoda omaan persoonalliseen tyyliinsä sopivan korun. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Yllätä pieni askartelija hienolla yksisarvisrannekorulla! Kimaltelevat korumallit näyttävät häikäisevän kauniilta ja sopivat tyyliin kuin tyyliin.