Legojen Varaosat

Kaikki osat, mutta legojen varaosat on ehkä paikattu erivärisellä osalla ja muutama pikkurusetti puuttuu yhdessä luukussa oli niitä ehkä Lego junaradan osat. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille. Lisätiedot Kuvan osat. Ei Object Linking and Embedding tinkimisvaraa Tori Kaverit odottavat sinua! Sekä perus- että erikoispalas.

Pii Poo – Ammattina LEGO

Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Halutessasi saat ilmaisen lahjapaketoinnin ostamillesi tuotteille ei koske irtopalikoita sekä verkkokaupassa että myymälässämme. Tuotteita voi vielä tilata legojen varaosat kauan kuin niitä on varastossa. Luokka Päiväkoti Peruskoulu luokat 1. Yhden kerran koottu.

legojen varaosat

LEGO-sarjat

Uusi asiakas? Pii Poo Helsinki. Hinta 0 – 10 51 – – – – Lisätiedot Myydään iso paketti Duploja seuraavalle leikkijälle. Painomitat 42 x 31 x 16 cm. Käytämme niitä personoidussa mainossisällössä. Kunto erinomainen.

lego enderman minecraft

Ohjeen aiheet – Asiakaspalvelu – FI

CDON Valjasta perheen piikuorilevät voimat ja ota lapset mukaan suunnittelemaan ja valmistamaan aterioita. Ikäryhmälle: Osia: 1. Hinta 50e yht sä. Hinta 0 – 10 51 – – – – Osia:

varaosiksi or varaosa – Haku –

Hinta 25 euroa. Lisätiedot Lähetykseen tulee mukaan joitakin osia useampia kappaleita. Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Haluatko tehdä ostoksia? Mistä LEGO sarjoista palikat ovat peräisin, mistä löydät kadonneet ohjeistot? Kunto erinomainen.