Lenovo X240 I5 4200u

Uudet kannettavat. Monipuoliset maksu- ja toimitustavat. Lenovo x240 i5 4200u laturi. IPS -näyttö tarjoaa huomattavasti paremman värintoiston sekä katselukulmat ovat suuremmat. Kumpa aina kaikki kävisi yhtä luontevasti. Kaupankäynti-alueen säännöt, ohjeet ja tiedonannot Lue ensin: Säännöt ja ohjeistot Tietoa: GeForce RTX ja Radeon RX -näytönohjaimien myynti Myynti-ilmoituksen voi jättää ja yksityisviestejä käyttää 14 päivää rekisteröitymisen jälkeen Kauppiaspalaute: Ohjeet ja praxis Keskustelu: Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset.

Lenovo ThinkPad X240 12,5″ HD-IPS/i5-4200U/8/180SSD/WIN10P

Jäsenet Paikalla nyt Uudet profiiliviestit Etsi lenovo x240 i5 4200u. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Uutta Uudet viestit Uudet profiiliviestit Viimeisin toiminta. En Object Linking and Embedding jaksanut avata ja katsoa liitintä. Omat sivut. Myös kaltaiseni tekniikasta tietämättömän oli helppo asioida Vallilan myymälässä – joka oli tosi siisti ja jonne pääsi kätevästi julkisilla.

lenovo x240 i5 4200u

Kysyttävää tuotteesta?

Lisätiedot Paino (fysiikka) 4 kg Kuntoluokitus A- Näytön koko laptop Foorumi Kaupankäynti-alue Myydään Läppärit. Etsi vain otsikoista. Kunnon tarkennus Käytön jälkiä, muutama pieni valovuoto näytössä! Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu.

jabra speak 750 uc

verkkokauppa – Lenovo ThinkPad X Intel Core iU kannettava (K), Windows 10 Pro

Helppo asioida ja ammattimainen palvelu. Yrityskäytöstä poistunut huippulaadukas ja kestävä kannettava tietokone. Teraset Finland Oy Teollisuuskatu 21, Helsinki 09 myynti teraset. Pienikokoinen, näppärä ja helposti mukana kulkeva pikku tehopakkaus! Mikä auto minulle? Design capasity 22Wh. Wishlist 0.

Lenovo ThinkPad X iU/4/SSD/WIN10P

Kuntoluokitus Hyvä. Lisätiedot Paino (fysiikka) 4 kg Kuntoluokitus A- Näytön koko laptop Mukaan laturi. IPS -näyttö tarjoaa huomattavasti paremman värintoiston sekä katselukulmat ovat suuremmat. Keskustelun aloittaja THX Aloitettu