Lg 7450 50

LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. LG:n oma äänialgoritmi auttaa luomaan surround-äänen, joka vie sinut tapahtumien keskipisteeseen. Plus Miinus. Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Enemmän tunnetta. Mitkä ovat Televisiotoiminta näytön painomitat?

50UM7450PLA.AEU

Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Home Tuki Tuotetuki. Mitkä ovat Televisio näytön painomitat?

lg 7450 50

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Tämä on totta, kun käytössäsi on LG:n luomia innovatiivisia, tyylikkäitä ja alansa huippua edustavia tuotteita sekä ongelmatilanteissa auttavat LG:n asiakaspalvelu ja tuki. Aihe Kaikki Muut. Kaikki tarvitsemasi — käyttöoppaat, osat ja tarvikkeet, matkapuhelintuki, takuutiedot ja LG:n tekninen tuki — ovat vain muutaman napsautuksen päässä. Takaisin sivun alkuun. Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Englanti. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisiotoiminta sopii täydellisesti joka ympäristöön.

config tp link router

LG Ultra HD 4K TV – 50” | LG Suomi

Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi. Yksinkertainen, mutta hienostunut design. Ääni kulkee pään yli ilman kattokaiuttimia. Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta?

LG Tuotetuki :Manuaalit, takuu ja muut LG Suomi

Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Voit käyttää kaiutinjärjestelmää tai vain sisäisiä kaiuttimia. Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Apukirjasto Lisää. Mikä on paras etäisyys katsella minun LG televisiota? Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla.