Lg Pesukone Musta

Käynnistäminen, pysäyttäminen ja suunnanmuutos voidaan suorittaa tarkasti. Tehokas, mutta hiljainen ja kestävä moottori Pesukoneen EcoSilence Drive-moottori on hiiliharjaton inverter-moottor Monipuolisella pesuohjelmavalikoimalla varustetussa pesukoneessa peset erilaiset tekstiilit helposti. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Piha ja puutarha.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Mon Mar 21 CET Tulokset voivat olla erilaisia vaatteista ja ympäristöstä riippuen. Katso koko video. Tämä helppokäyttöinen pyykinpesukone on varustettu monipuolisella kuudentoista ohjelman valikoimalla, joista löydät sopivan ohjelman kaikille tekstiileillesi. Autot ja autonrenkaat. Mene vasemmalle Mene oikealle.

lg pesukone musta

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Piha ja puutarha. Osta netistä. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Koneessa on tulvasuojaus ja sen rumpu pysähtyy automaattisesti täyttöluukku ylöspäin.

godox sl

Ilmoitusta ei löytynyt

Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Pesukone näyttää modernilta kokomustan ohjauspaneelin ja luukun ansiosta. Suoravetomoottorin ansiosta kone on kestävä ja hiljainen. Voit myös ohjata lait Liity Vertaa. Thu Mar 17 CET Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:.

LG kuivaava pyykinpesukone CV90J7S2BE (musta) pyykin

Scroll Left Scroll Right. Kategoriat searchcategory : Pesukoneet. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Linkousteho A Luokka. Osta netistä.