Lg Sp9y

Mukaansatempaava 5. Urheilun ja pelaamisen äänitilat parantavat katselu- ja pelaamiskokemustasi LG-televisioissa. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lg sp9y. Voit arvostella sivujamme vain 3 kysymyksessä aloita. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. LG on kehittänyt ne erityisesti puheääntä, pelaamista ja urheilua varten, joten voit nauttia äänestä parhaimmillaan sekä katselu- että pelaamiskokemuksessa.

Käyttöoppaat & Dokumentit

LG-stereosarjan avulla yhdistät kotisi LG audiolaitteet yhdeksi suureksi lg sp9y ja voit itse vain heittäytyä äänen vietäväksi. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Anna mallinumero. Tietoa määräyksistä Lisätietoa määräyksistä. Paremman äänen luominen yhdessä. Soundbar-kaiuttimen tehoa, äänenvoimakkuutta ja äänitiloja voi hallita ainoastaan LG:n televisioiden kaukosäätimillä.

lg sp9y

Osta netistä

Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Malli vaaditaan. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Valitse alla olevasta listasta. Monet XBOX- ja tietokonepelit ovat jo yhteensopivia, joten voit aloittaa pelaamisen heti. Meridian, korkearesoluutioinen ääni, 3. Tämän paremman tilan ja syvyyden tunteen ansiosta voit kuunnella suosikkimusiikkiasi täysin uudella tavalla.

kupari paistinpannu kokemuksia

LG Sound Bar SP9YA PDP

Määrät ovat rajoitettuja. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Osta nyt. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla lg sp9y ohjeita.

LG Käyttöoppaat | LG Suomi

Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. LG-telakointiaseman avulla säveltaide on aina mukanasi. AI Room Calibration määrittää soundbar-kaiuttimen toimimaan huoneessa parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse tuotteen mallinumero Mallinumero Mallinumero on pakollinen. Soundbar-kaiuttimen tehoa, äänenvoimakkuutta ja äänitiloja voi hallita ainoastaan LG:n televisioiden kaukosäätimillä.