Lite 10 Mi

Xiaomi julkisti Mi 5X -älypuhelimen: lite 10 mi kaksoiskamera optisella zoomilla euron hintaluokkaan SIM-korttitelakkaan on mahdollista asettaa ainoastaan kaksi nano-SIM-korttia, sillä puhelin ei tue muistikorttia. Honor Nokia. Lisäksi kamera tuntuu yliterävöittävän kuvia välillä luonnottoman paljon. Mi 10 Lite 5G:n varustukseen kuuluu myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB

Elisan 5G-verkoissa Hämeenlinnassa puhelimella päästiin useasti yli Mbps latausnopeuksiin, lite 10 mi kovin tarkkaan 5G-toimivuudesta on vaikea sanoa, sillä testit olivat vain yksittäisiä. Muutamien testien perusteella erityisesti pääkameran videoiden laatu on hyvä ja riittävä varmasti monille käyttäjille, jotka eivät suuremmin videota puhelimella kuvaile. Lisäksi on mahdollista lite 10 mi RAW-raakakuvia. Mi 10 Lite 5G:ssä esiasennettuna toimitettavan näytön suojakalvon kanssa lukijan toimivuus oli heikkoa mutta ilman kalvoa tunnistus onnistuu vaivattomasti lähes joka kerta. Myös tämä kannattaa ottaa huomioon harkittaessa 5G-älypuhelimen hankintaa: yhteydestä hyötyminen saattaa vaatia myös liittymän päivittämistä hinnaltaan jopa moninkertaiseksi nykyiseen verrattuna.

lite 10 mi

2 Kommenttia

Perinteisesti MIUI on jakanut mielipiteitä, vaikka viime vuosina myös Xiaomin käyttöliittymä on kehittynyt puhtaampaan ja selkeämpään suuntaan. Lisäksi myyntipakkauksessa on selvästi tuotu esille viittaus siitä, että Mi 10 Lite 5G -puhelimesta löytyy esiasennettuna kaikki tutut Googlen sovellukset. Kameran kyvykkyys tulee kuitenkin nopeasti vastaan, eikä makrokuvat todellisuudessa OLE edes kovin erikoisia. Toisella testauskerralla puhelin laitettiin jälleen prosentin akunvarauksessa 60 minuutiksi asteen pakkaseen. Valitettavasti heikossa valaistuksessa ultralaajakulmakamerasta ei OLE juurikaan mihinkään, sillä laatu heikkenee selvästi. Päänäkymässä on lisäksi tuttu karusellimainen kuvaustilavalitsin. Seuraa Mobiili.

hakola cosy kokemuksia

Xiaomi Mi 10 Lite 5G – tiedot ja hinta |

Lasipinnat ovat myöskin Mi 10 Lite 5G:ssä erittäin liukkaat, minkä vuoksi jonkinlaisen suojakuoren käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. MIUI n yksi ominaisuuksista on tilapalkkiin ilmestyvä ilmoitus siitä, jos jokin sovellus käyttää taustalla esimerkiksi kameraa, sijaintia tai mikrofonia. Kuviin ilmestyy selvästi enemmän pehmeyttä, mutta rakeisuutta on pystytty välttämään. Arvostelussa Honor Lite 10 mi Pro: Honorin uuden aikakauden ensimmäinen huippupuhelin on teknisesti vakuuttava kokonaisuus.

Testissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G – Todella hyvä 5G-puhelin eurolla – SuomiMobiili

Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta. MIUI 12 on saanut myös paljon muita erittäin käteviä ominaisuuksia sekä pikavalintoja. Pikavalikossa on mahdollista avata QR-koodin luku tai selaimen hakukenttä nopeasti. Onneksi lasipinnat ovat kuitenkin päällystetty likaa hylkivällä pinnoitteella, jonka ansiosta lika lähtee helposti vain pyyhkimällä pois. Lisää ostoskoriin. Puhelimen suorituskyky riittää siis ainakin peruskäytössä hyvin.