Lofoottien Vaellusreitit

Bergen — lofoottien vaellusreitit pieni suurkaupunki. Samasta syystä ei ainakaan Lofooteilla tai Senjalla ollut oikein mitään monen päivän vaellusmahdollisuuksia, vaan oikeastaan päiväreittejä tai halutessaan niistä sai tietysti tehtyä yön yli-retkiä. Learn how your comment data is processed. Norjan maahantulokset poistettiin helmikuussa Hyvä vaihtoehto on vuokrata asuntoauto esimerkiksi Oulun kieppeiltä.

Lofootit ja Senja – road trip

Kvalvikan rannalta lähtevällä polulla saa kyllä kivuta ylös melkoisen jyrkkääkin rinnettä, mutta se kyllä kannattaa, sillä maisemat ovat henkeäsalpaavan hienot. Leave lofoottien vaellusreitit Reply Cancel Reply Nimi Sähköpostiosoite Kotisivu Tallenna nimeni, lofoottien vaellusreitit ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Previous Post Next Post. Varaa matka. Kaikkiin edellämainittuihin kohteisiin voi tehdä päiväretkiä omalla autolla, asuipa missä tahansa alueen majoituksessa.

lofoottien vaellusreitit

Main navigation

Viikinkimuseo on ylösalaisin käännettyä venettä muistuttava viikinkipäällikön talo, jonka pihamaalla laiduntaa hevosia, lehmiä ja lampaita. Istuntokohtaiset cookies poistuvat käyttäjän selaimesta kun hän poistuu sivustolta tai sulkee selaimen. Parkkipaikka Ryten patikoinireitille tulee pituutta edestakaisin 7,5km. Vastaava retkikohde on läheinen Bunesstranden Bunes Beach , jonne kävelyä on lauttapysäkiltä hiukan vähemmän. Vaellus on suositeltavaa tehdä joko aikaisin aamulla tai myöhemmin illalla, jotta välttää ruuhkat.

kartonki a2

Kvaloya, Senja ja Lofootit – vinkkejä reissulle | Vuorenvarma

Molempien patikoiminen kestää tuntia. Vaeltaminen on lofoottien vaellusreitit loistavaa liikuntaa, myös erinomainen tapa tutustua luontoon ja kaivaa muistin kätköstä ne ala-asteella opitut tiedot eri kasveista ja eläimistä. Lofoottien vaellusreitit tunnetaan Tanskan ystävällisimpänä vaellusreittinä. Alas laskeudutaan hieman nopeammin. Jokaisen ponnistelun täyteisen vaelluksen palkitsevat uskomattoman upeat näkymät Atlantille ja Lofoottien vuoristoon. Reine on Lofoottien alueen ydin, ja Lofoottien epävirallinen pääkaupunki Svolvær.

Lofootit ja Senja – road trip – Viimeistä murua myöten

Fløyan huipulle menon voi jättää väliin ja vaeltaa suoraan Djevelportenille, joka on upealla paikalla sijaitseva kalliosilta. Tuo ylittämättömältä näyttävä vuori on nyt noustu ylös asti, ja sen myötä aivot työntävät kehoon endorfiinin kaltaisia aineita. Peltsin kalanliha-apajat, eli etelän miehen kalajuttuja. Kävely oli kyllä vaivan arvoista, sillä illan ja aamun aikana ei näkynyt muita ihmisiä ja olimme poukamassa suojassa kovalta tuulelta. Lyngen Örönsari. Koe Lofootit tänä kesänä! Reitin alku on jopa näinkin helppo, mutta vaikeutuu kyllä.