Logitech Mk540 Nordic

Español Qwerty : PN: Katso kaikki kuvat Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. Ilmoita kun saatavilla. Viimeksi katsomasi jalosteet. Not using your old product anymore now that you have a new one?

Logitech MK540 Advanced Wireless Combo, langaton näppäimistö + hiiri

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Näppäimistö on suojattu alle 60 ml:n nestemääriltä, ja naarmuuntumattomat näppäinpainatukset kestävät kulutusta haalistumatta. If the old product is not fit for use any more then bring it to a waste management centre, so that it can be recycled properly. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Logitech MK Advanced langaton hiiri ja logitech mk540 nordic. Näppäimistö 36 kuukauden näppäimistön akku.

logitech mk540 nordic

Näppäimistöt

Toimitusaika toimitus: päivää. Hiiri Korkeus x Leveys x Syvyys: 39,2 mm x 61,8 mm x ,5 mm. Buttons kogus 3 Klaviatuuri asetus and layout Nordic Input device klaviatuur Liides 2. Näppäimistö on roiskekestävä 60 ml: lle nestettä ja hankausta kestävä näppäimistötulostus varmistaa, että näppäimet eivät haalistu nopeasti. Hei, minulla on vastaanotin kadonnut.

insigne fifa 21

LOGITECH MK ADVANCED Wireless Keyboard and Mouse Combo – PAN – NORDIC | TELIA INMICS-NEBULA OY

Tekniset yksityiskohdat. Hei, minulla on vastaanotin kadonnut. Näytä ostoskorin sisältö. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Edistyksellinen optinen seuranta. Toimitusaika saatavilla 2.

LOGITECH MK ADVANCED Combo – Nordic / WRL [] | Klaviatuurid |

Kuvaaminen Tuotetiedot Reviews 0. Monitila 45—54v Rannetuki ja säädettävät, taittuvat alaraajat takaavat käyttömukavuuden pitkienkin työrupeamien ajan. Lataa, Object Linking and Embedding hyvä ja odota Donate to Re-use centre.