Luhta Rukka Takki

Korkealuokkaiset materiaalit, taitava muotoilu luhta rukka takki istuvat leikkaukset sekä ajaton ja tyylikäs yleisilme takaavat, että Rukka-vaatteet kestävät käytössä ja säilyttävät käyttömukavuutensa talvesta toiseen. Paljonko Luhta takit maksavat Intersportilla? Tjöck materiaalitestaus ja huolellinen tuotantoprosessi eivät Rukalle vielä riitä. Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus? Tutustu Rukka-mallistoomme verkkokaupassa ja tee mieleisesi tilaus mukavasti kotisohvaltasi, tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi. Brändin suosikkituotteisiin ovat jo vuosikymmenten ajan kuuluneet tyylikkäät, mukavat ja korkealaatuiset Luhta-takit.

Luhta takit

Kategoriat ja tuotemerkit. Olipa mielessäsi lämmin Luhta-talvitakki tai säänkestävä Luhta-laskettelutakki, meiltä löydät etsimäsi. M 1 kpl One Size 1 kpl S 1 kpl. Näitä ostetaan nyt:. Rukka tuntee suomalaisten vuodenaikojen ja erityisesti kylmän sään hienoudet ja hankaluudet ulkoilijalle ja urheilijalle.

luhta rukka takki

Kauppakeskus Iso Myy

Näitä haetaan nyt:. Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus? Ei 1 kpl. Hinta Hinta. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Meiltä löydät aina sesongin odotetuimmat Luhta-takit naisille ja Luhta-takit miehille.

kumivene myydään

Rukka | Budget Sport

Kuumassa ja kylmässä, sateessa ja lumessa sekä tuulessa ja tuiskussa saatu palaute otetaan huomioon ennen kuin tuote otetaan laajaan valmistukseen. Tyhjennä rajaukset Näytä 93 tulosta. Näitä haetaan nyt:. Eri lajien ammattilaiset ja aktiiviharrastajat testaavat tuotteiden prototyyppejä kenttäkokeissa. Paljonko Luhta takit maksavat Luhta rukka takki

Iso Myy | Ihanan keväisen värikkäät Rukka-takit löydät Luhta Brand Storesta!

Meiltä löydät aina sesongin odotetuimmat Luhta-takit naisille ja Luhta-takit miehille. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Tyhjennä rajaukset Näytä 93 tulosta. Lämmin vuori. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Luhta valmistaa kotimaisia urheiluun ja aktiiviseen vapaa-ajan käyttöön sopivia vaatteita naisille, miehille ja lapsille.