M11 5g Xiaomi

Koskevatko ilmoitusongelmat vain nyt testattua Xiaomi MI 11 puhelinta vai onko sama ongelma muissakin MIUI käyttöliittymällä m11 5g xiaomi Xiaomin puhelimissa? Xiaomi Mi 11 Lite 5G suoriutui pakkastestistä hyvin, eikä mitään suurempia ongelmia tullut vastaan. Uutuuspiirissä Qualcomm on panostanut paremman suorituskyvyn ohella myös energiatehokkuuteen sekä uuteen 5G-modeemiin. Etuosassa on Gorilla Glass 6 -lasipinta, joka tuntui päivittäisessä käytössä kestävän myös hyvin. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Xiaomi Mi 11 on varusteltuna heti tuoreeltaan uusimmalla Googlen Android 11 -käyttöjärjestelmällä, jonka päällä toimii Xiaomin oma MIUI 12 -käyttöliittymä. Testijaksolla puhelimen käyttöön kuului muun muassa WhatsApp- Telegram- ja Slack-viestitteylä, internetselaamista, kameran käyttöä, musiikin kuuntelua Bluetooth-kuulokkeista ja YouTube-videoiden m11 5g xiaomi.

Testissä Xiaomi Mi 11 Lite 5G – loistava puhelin kevyellä ja ohuella rakenteella

Muutaman testin perusteella taustasumennus toimii pääasiassa hyvin, sillä kamera tunnistaa pään ääriviivat erinomaisesti. Sormenjälkilukija tuntui testijakson aikana erittäin nopealta ja luotettavalta. Myös langaton lataus on päivittäisessä käytössä mukava lisä. Xiaomi on lisännyt käyttöliittymään mainoksia joihinkin oletussovelluksiinsa, mutta onneksi nämä sai pois m11 5g xiaomi helposti asetuksista. Xiaomi on luvannut akun kestävän yhdellä latauksella koko päivän, ja tämä todettiin myös testijakson aikana.

m11 5g xiaomi

3 Kommenttia

Ominaisuuksien osalta puhelimesta puuttuu perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin, joka on vielä keskihintaluokassa todella yleinen. Suurimmat ongelmat koskivat Xiaomin varsin aggressiivista virransäästöä, joka johti monien sovelluksien kanssa ilmoitusongelmiin. Värintoisto ja kuvien yleisilme mukailee hyvin pääkameran kuvia ollen kenties hieman ylikorostunutta, mutta kuitenkin miellyttävää. Valitettavasti Snapdragon n hienoutta Mi ssä syö puhelimen jäähdytyksen vajaavaisuus. Heikommassa valaistuksessa ultralaajakulmakamera ei Object Linking and Embedding parhaimmillaan, mutta kuvat eivät myöskään OLE täysin lohduttomia.

led tuikku prisma

Testissä Xiaomi Mi 11 Lite 5G – loistava puhelin kevyellä ja ohuella rakenteella – SuomiMobiili

Myös pääkameralta tehtävä m11 5g xiaomi toimii yökuvatilassa. Valitettavasti rakenteessa on myös miinuksensa, joita ei tässä hintaluokassa enää haluaisi nähdä, sillä laitteella ei OLE IP-luokitusta, eikä Xiaomi myöskään lupaa minkäänlaista roiskesuojaustakaan. Puhelimen oikea reuna. MIUI-käyttöliittymä peittää totuttuun tapaan vakiokuntoisen Androidin kattavasti alleen ja siten jakanee käyttäjien mielipiteitä. Kummallakin on omat vahvuutensa: Mi 11 Lite 5G:llä se on huomattavasti parempi suorituskyky, niin laskentatehon kuin akun latausnopeuden osalta, keveys ja kokonaisuutena ainakin omien käyttökokemusten perusteella houkuttelevampi yleistuntuma rakenteesta lähtien.

Xiaomi Mi 11 5G 8/GB älypuhelin, hinta €

Päivänvalossa täyden resoluution tila tuottaa hyvää jälkeä. Näytössä on myös hyvä nitin maksimikirkkaus ja kohtuullinen nitin tyypillinen kirkkaus. Esimerkiksi mobiilipelejä saattaa tulla pelattua tuntejakin putkeen, jolloin suorituskyvyn pitäisi pysyä hyvällä tasolla, vaikka puhelin hieman lämpiääkin. Näyttölasin ja muovikehyksen väliin Xiaomin on asettanut lähes huomaamattomasti puheluihin käytettävän kuulokkeen sekä valoisuuden- ja etäisyydentunnistimet ovat integroituna näyttöpaneeliin. Puhelimen yläreuna. Google vaatii Xiaomilta lähtökohtaisesti myös parempaa ohjelmistotukea. Olemme SuomiMobiilissa testanneet jo aikaisemmin Xiaomi Mi 11 -puhelimen , ja nyt vuorossa on tarkastella mihin pikkuvelimalli Xiaomi Mi 11 Lite 5G todella pystyy.