Mafia 2 Complete Edition

Odota hetki Lue koko arviointi. Lisätietoa löytyy blogijulkaisustamme. Konsoleilla efekti toimii, sillä ehostettu versio näyttää selvästi paremmalta kuin edelliselle laitesukupolvelle julkaistu originaali. Mafia II: Definitive Edition -arvostelu on julkaistu alkujaan Pelaaja-lehden kesän tuplanumerossa Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?

Osta Mafia II: Definitive Edition

Koti ja perhe. Vahingossa mafiaan törmättyään Tommy Angelo joutuu vastentahtoisesti järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan. En kaivannut tuntien edestä pizzojen toimittamista tai muuta sivupuuhaa, sillä Vito Scalettan tarina, hyvin kirjoitetut hahmot ja dramaattiset käänteet viihdyttivät koko rahan edestä. Ajan kuluessa kaupungin valtaavat hot rod —autot, luvun muoti ja ajan paras musiikki, jotka yhdessä peilaavat uuden ajan alkua. Pelin sisäiset ostokset.

mafia 2 complete edition

Paketit, jotka sisältävät tämän pelin

Vaatii kolmannen osapuolen käyttöoikeussopimuksen hyväksymisen. Lue myös. Uutinen 9 Laskelma: Diablo Immortal -hahmon maksimointi maksaa yli euroa. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Uutinen 3 Räiskintäjätti palaa Steamiin ja Warzone 2.

kapea hylly ikea

Mafia II: Definitive Edition Steamissä

Lisää koriin. This Game may contain content not appropriate for all ages, or may not be appropriate for viewing at work: General Mature Content. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Kaikilla kielillä 14, Kielesi 4, Muokkaa. Vaatii kolmannen osapuolen käyttöoikeussopimuksen hyväksymisen. Ladataan arviointeja

Mafia II (Classic) Steamissä

Voit ostaa tämän pelin monella eri tavalla. Vaihda kieli. Mukana on yhä runsaasti bugeja ja skriptausongelmia, jotka pysäyttivät pelaamisen useasti. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Viimeksi katsomasi tuotteet.