Mah Redmi Note 8 Pro

Koska Redmi Note 8 Pro on julkaistu jo hyvissä ajoin vuoden syksyllä, niin puhelimesta ei oletuksena löydy tuorein Googlen julkaisemaa Android 10 -versiota, vaan puhelimessa luotetaan Android 9. Kritiikit Arvostelussa Realme GT 2 Pro — loistava ja tasapainoinen puhelin Realme on vasta mah redmi note 8 pro brändi Suomen älypuhelinmarkkinoilla, mutta sillä on vahvat kytkökset suomalaisten suosimaan OnePlussaan Pro-tilassa on mahdollista vaihtaa puhelimen kolmen kameran välillä pääkamera, ultralaajakulmakamera ja makrokamerajoille kaikille löytyy hieman erilaisia säätömahdollisuuksia. Etukamera tukee myös muotokuvatilaa, jolloin kuvattavan kohteen taustalle saadaan sumennus. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. SuomiMobiilin testattavana ollut väriversio oli varsin perinteisen mustan ja harmaan välille asettuva Mineral Grey.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Dual SIM 6GB RAM 64GB

Yhteydenotot: eero. Etuosaltaan Redmi Note 8 Pro on varsin geneerinen, sillä Xiaomi hyödyntää monissa puhelimissa nähtyä pisaramaisella lovella varusteltua näyttöä. Note 8 Pro:n suuri mAh akku tarjoaa hämmästyttävät kymmenen tuntia akunkestoa pelikäytössä. Unohditko salasanasi? Siellä oli paljon muutakin mutu sinnepäin tavaraa.

mah redmi note 8 pro

Xiaomi Redmi Note 8 PRO – parempaa laatua edullisemmin

Ei voin, kun suositella. SuomiMobiilin testattavana ei Object Linking and Embedding aikaisemmin käynyt samaan piiriin perustuvaa älypuhelinta, joten Redmi Note 8 Pro sai luvan näyttää mihin uutuuspiiri kykenee. Xiaomi on laittanut Redmi Note 8 Pron sisuksiin massiivisen milliampeeritunnin akun, joka takaa yllättävän hyvän akunkeston. Dynaaminen alue on hyvä — lause ei tarkoita mitään. Xiaomi Redmi Note 8 PRO — parempaa laatua edullisemmin Erittäin hyvällä 64 megapikselin pääkameralla ja 20 megapikselin etukameralla varustettu Xiaomi Redmi Note 8 Pro tarjoaa sinulle parempaa laatua pienemmällä hinnalla. Jämäkkyyttä puhelimelta ei puutu, vaikka Xiaomi on käyttänyt rakenteessa muovia.

hansgrohe raindance select s 240

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB | Telia

Puhelimen näyttö on omassa hintaluokassaan parempi kuin monessa kilpailijassaan, minkä lisäksi MediaTekin Helio G90T -järjestelmäpiiri pääsee yllättämään ylivoimaisella suorituskyvyllään. Kyse on siis erittäin mielenkiintoisesta älypuhelimesta, ja mikä parasta — silti edulliseen hintaan. Kummastusta herätti myös se, ettei puhelimella ollut kuin Widevine L3 -tuki, minkä takia mah redmi note 8 pro muassa HDR-toisto ei OLE mahdollista Netflixissä. Pakkauksen ulkopuolella on myös useasti mainittu laitteen mallinimi sekä Mi-logo. Nokia G11 Plussan tietoja paljastui suorituskykytestistä — myös hertsin näytöllä varustellun Nokia-puhelimen myynti alkamassa pian. Xiaomin puhelimet ovat olleet viime vuosina varsin laadukkaita.

Testissä Redmi Note 8 Pro – Tarjoaa erittäin paljon eurolla – SuomiMobiili

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Redmi Note 8 Pron vahvuuksia ovat myös perinteinen kuulokeliitin, nopeat muistit, 64 megapikselin kamerasensori sekä perinteinen sormenjälkilukija. Contrast Auto-Focus, 4-in-1 Super Pixel, AI-näkymän tunnistus, AI korkean resoluution valokuvat, Muotokuva-tilan taustan epätarkkuuksien säätö, Ultralaajakulmainen reunan vääristymän korjaus, AI-nelikamera, kallistussiitymä. Myös Redmi Note 8 Prossa lasipinta kerää selvästi likaa ja sormenjälkiä, mutta onneksi lasissa on myös likaa hylkivä pinnoite, jonka ansiosta lasi saadaan puhtaaksi vain yhdellä pyyhkäisyllä. HyperEnginen avulla puhelin osaa muun muassa yhdistää mobiiliverkon ja Wi-Fi-verkon, jolloin pystytään takaamaan nopeampi ja vakaampi verkko, jotta pelaamiskokemus ei häiriintyisi. Sormenjälkilukija löytyy Redmi Note 8 Pron takaosasta kameroiden alapuolelta.